Τα παιχνίδια για συσκευές Android έρχονται στα Windows το 2022

Η Google ανακοίνωσε στην εκδήλωση "The Game Show Awards" την Πέμπτη, τη διαθεσιμότητα των παιχνιδιών για συσκευές Android από το Google Play σε φορητούς υπολογιστές Windows, υπολογιστές και tablet.
Η διαδικασία θα γίνεται μέσω ενός αυτόνομου προγράμματος εκκίνησης Παιχνιδιών Google Play που επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν τίτλους κινητών σε υπολογιστές με Windows. Η επερχόμενη εφαρμογή θα επιτρέπει στους παίκτες να κλείσουν το παιχνίδι τους σε μια συσκευή και να συνεχίσουν να παίζουν από εκεί που σταμάτησαν σε μια άλλη. Αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατή η εναλλαγή μεταξύ ενός Chromebook, ενός υπολογιστή με Windows και ενός τηλεφώνου Android χωρίς να χαθούν τα αποθηκευμένα δεδομένα. Η εφαρμογή, η οποία δημιουργείται και διανέμεται από την Google, εκτελεί παιχνίδια τοπικά στο σύστημά, χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο cloud.

Μέχρι στιγμής, η Google έχει περιγράψει την υπηρεσία μόνο σε ένα σύντομο βίντεο κλιπ, επομένως ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι πρόκειται να φτάσει κάποια στιγμή το 2022.



from https://ift.tt/3IIsysk

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια